DAĞCILIK VE DOĞA FİLMLERİ – 16

61. ENTER NOWHERE(2011)

Birbirini tanımayan üç kişi ormanda kaybolur ve hepsinin yolu bir kulübede kesişir. Ancak ormandan bir türlü çıkamazlar. Birlikte zaman geçirdikçe, birbirleri hakkında anormal bir gerçeği farkederler.

images

 

62. DERSU UZALA (1975)

Vladimir Arsenyev’in anılarına dayanarak çekilen ve ”En İyi Yabancı Film” Oscar’ını almış muhteşem bir film.. Rus ordusundan bir gurup asker, bilimsel araştırmalar yapmak üzere ıssız ormanlara giderler. Burada Dersu Uzala adında yaşlı bir adamla karşılaşırlar ve ondan rehber olarak faydalanırlar. Yaşlı adamla, birlik komutanı arasında bir dostluk başlar ve komutan doğayı anlamaya başlar.

3333

 

63. IRON WILL (1994)

Gerçek bir yaşam öyküsü daha. Will Stoneman’in babası ölür ve annesiyle yalnız kalırlar. Paraya ihtiyaçları vardır ve bu parayı bulmak için Will, ülkeyi baştan başa geçen ve başarması çok zor bir kızaklı köpek yarışına katılır.

ironwillmm4

 

64. FAST RUNNER (2001)

Bir Eskimo ailenin geleneklerle süslenmiş, zorlu yaşam mücadelesinden bir kesit anlatılıyor.

İçerik

Reklam

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: