FREE CAMP MEN’S LONG PANTALON

Bfmp001Bundan 2 sene önce Andoutdoor’dan almıştım bu pantolonu. Yaklaşık 1,5 yıl boyuncada yoğun kullandım. En son Likya Yolu yürüyüşünden sonra da hizmet dışına çıkardım. 2013 yılı Bursa Av ve Doğa Fuarından ise aynı pantalonun bu kez açık rengini aldım.

Bu pantalonu sevmeme neden olan birinci faktör, cepleri. 2 yan, 2 de arka cebi var. Diz kapakları seviyesinde 2 kocaman kargo cep, bu ceplerin altında da fermuarlı kocaman 2 cep daha. Her yer cep. Öylesine ki bazen aradığını bulamıyor insan. Likya yolunda bu pantalon çok işime yaramıştı. Rehber kitapçık, Likya Yolu paftaları, gözlüğüm, cep telefonum, kalem, kağıt mendiller, ıslak mendiller gibi sık sık kullanmam gereken her şeyi bu ceplerde taşıyabilmiştim.

Pantalon su geçirmez bir pantalon değil. Ancak  çabuk kuruyabilen bir pantalon. Yağmur bittiği zaman üstünüzde, hava durumuna bağlı olarak 15-30 dk  kadar bir sürede kuruyor.

176913_437988656265151_1222178763_o

En sağda ki benim. Ayağımdaki de Free Campın pantlonu

Dayanıklılık durumu da gayet iyi. Özellikle yollardan ve patikalardan gitmek yerine, ormanın içinden geçmeyi seven ve bu nedenle olmadık derece de sık bitki örtüsü içerisinde kalıp her yerini parçalayan bir olarak, oldukça dayanıklı olduğunu söyleyebilirim.

1376620_302811496525054_1611262913_nBu da ikinci aldığım pantalon.

Pantalonun fiyatı da çok iyi 39.90 TL.

SONUÇ OLARAK, doğa yürüyüşçüleri tarafından 3 mevsim rahatlıkla kullanılabilecek harika bir pantalon.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: