DAĞCILIK VE DOĞA FİLMLERİ – 49
193. SHAL (2012)
Bu kez bol ödüllü bir Kazak filmi. Yaşlı bir çoban, koyunlarını otlatmak için çıktığı bozkırda kaybolur. Soğuk hava ve kar ile mücadelesinin yanında, birde peşinde olduğu kurtlar ile mücadele etmek zorundadır. Ernest Hemingway’in ”Old Man and Sea” kitabının farklı bir uyarlaması.
194. LEGENDS OF THE FALL (1994)
Ömrü savaşlarda geçmiş bir albay, 3 oğlunu savaşlardan uzak yetiştirmek için Montana Dağlarında bir çiftliğe yerleşir. Ancak patlak veren I. Dünya savaşı ve çiftliğe gelen en büyük oğlunun güzel nişanlısı aile içi huzura son verecektir. Brad Pitt’in başrolde olduğu harika bir film.
195. HATCHET (2006)
Arkasından bir sürü devam filmi çekilmiş serinin ilk filmi. Bir gurup turist Ner Orleans bataklıklarında tura çıkarlar. Bu bataklıkta babası tarafından baltayla öldürülen birinin hikayesini öğrenirler.
196. EDGE OF MADNESS (2002)
1851 yılında, genç bir kadın tamamen bitkin ve tükenmiş bir halde, Manitoba kırsalındaki kaleye ulaşır. Kocasını öldürdüğünü iddia etmektedir. Bunun üzerine kalede bir hücreye konur.